fbpx

MAKE IMPACT

Klein bedrijf, Groot resultaat!

Bedrijfsvideo laten maken? Bekijk ons werk.

Welke bedrijfsvideo heb ik nodig?

Target Video

De target video is een korte video die geproduceerd wordt om een bepaald doel te bereiken. Dit doel kan bijvoorbeeld het behalen van een zo hoog mogelijke conversie op uw website of het onder de aandacht brengen van een bepaalde promotie zijn.

Corporate Video

Corporate video’s zijn specifiek gericht op bedrijven, de zogenaamde bedrijfsfilms. Met een corporate video kunt u bijvoorbeeld tonen wat uw bedrijf doet of hoe uw bedrijf eruit ziet. Deze video kan op uw website geplaatst worden, zodat deze deelbaar wordt voor uw doelgroep, maar kan ook intern worden ingezet of op bedrijfsevenementen en beurzen.

Event Aftermovies

Event aftermovies geven een recap van bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, festivals of beurzen. Deze video’s vormen een mooie herinnering voor de bezoeker van een bepaald evenement en kunnen ook ingezet worden als marketinginstrument voor uw merk of een volgende editie van het evenement.

Merken waar wij mee gewerkt hebben:

Ervaringen van opdrachtgevers

Wavepact was onderdeel van de #lifehacksss campagne van DubbelFrisss. De video’s van de campagne scoorde goed met een totaal bereik van 720.000 organische weergaven. Het contact tijdens de campagne verliep soepel en prettig. Als je op zoek bent naar een unieke en creatieve samenwerking dan zou ik Wavepact zeker aanbevelen.

Charley Molleman

Brand Manager, DubbelFrisss

Ik vind het iedere keer weer erg fijn om met jullie samen te werken ! Een flexibele professionele benadering met een geweldig mooi eindresultaat!

Louis Vosters

CEO, Wilvo & Yamaha Racing

Voor elke budget een passend plan

ONZE WERKWIJZE

Briefing

We beginnen met een goed gesprek met een lekkere kop koffie en wellicht een stroopwafel. We bespreken de wensen en luisteren vooral goed naar JOUW idee.

Concept

Nadat we een goed gesprek hebben gehad begint de concept fase. Hierin gaan onze creatieveling helemaal los op jouw visie en kruipen ze in jouw merk DNA. Als er goedkeuring is op het concept gaan we door naar de volgende stap.

Script

Wavepact werkt samen met professionele scenario schrijvers. Deze werken het concept uit naar een script, die na akkoord doorgestuurd wordt naar de door jouw gekozen voice over artiest. Geen paniek! Ook hier helpen wij jou bij ?

Shotlist

Wij maken een shotlist van alle beelden die nodig zijn om de video te maken. Zo missen we geen enkel plaatje en kun je de film als het ware al gaan dromen!

Planning

Het plannen van de opnamedagen is toch nog een karweitje. Soms staan er wel 15 man op de set! En die moeten allemaal weten wat er gaat gebeuren zodat er geen tijd verspilt wordt en alles netjes af is binnen de geplande draaidagen.

Filmen

EIN-DE-LIJK… er kan gefilmd worden. We komen op locatie en bouwen de boel op. 1 2 3 ACTIE!

Post productie

We gaan nu de video monteren. De voice over, de beelden, het geluid, het komt allemaal bij elkaar. De kleuren worden mooi gemaakt en sound design en special effecten toegevoegd.

Oplevering

Je bekijkt de film en geeft waar nodig feedback! Deze feedback verwerken wij zodat jij altijd tevreden bent over het eind resultaat!

Laten we Kennis maken!

Is nog niet alles duidelijk? Of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op, dan komen wij binnen 24 uur op uw vraag terug.

info@wavepact.nl

Scheiweg 26, 5421 XL Gemert (Business Center Gemert)

    Menu